Interstellar

Interstellar (2014)

Interstellar (2014)

Διάρκεια: 169 λεπτά
Σκηνοθεσία: Christopher Nolan
Πρωταγωνιστές: Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Jessica Chastain
Τrailer:


Υπόθεση:

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η ξηρασία γιγαντώνεται και η αντίστροφη μέτρηση για την γη έχει ξεκινήσει και το μέλλον μοιάζει σκοτεινό.Ένας πρώην πιλότος και αστροναύτης στη NASA o Cooper (Matthew McConaughey) διατηρεί μια φάρμα με τον πεθερό, τον γιό και την μικρή κόρη του Murphy (Jessica Chastain). Ενώ όλα έχουν καταρεύσει o ίδιος ανακαλύπτει πως η NASA είναι ακόμα ζωντανή και έχει ένα πλάνο για την σωτηρία της ανθρωπότητας. Σύντομα γίνεται μέλος της ομάδας σωτηρίας που θα ταξιδέψει πολύ βαθιά στο διάστημα για να ανακαλύψει την νέα γη της Επαγγελίας. Τα πράγματα όμως με τον χωροχρόνο δεν είναι απλά, ένα δευτερόλεπτο ένα λαθος της στιγμής μπορεί να κρίνει τα πάντα.
Με μια εκρηκτικη Anne Hathaway στο ρόλο της Dr. Amelia Brand θα βιώσετε μια εκπληκτική εμπειρία.


Σχόλιο Σαμαράς Γιώργος:

Όσκαρ και στα εκπληκτικά εφέ νομίζω χαρακτηρίζουν το interstellar. Επηρεασμένος απο ένα φίλο που έχει τρέλα με τον Christopher Nolan θα δούμε μια από τις μεγάλες επιτυχίες αυτού του σκηνοθέτη που βραβεύτηκε με όσκαρ για τα καλύτερα οπτικά εφέ.
Επιπλέον θα θαυμάσουμε έναν από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς Matthew McConaughey σε μια εκπληκτική ερμηνεία με πάθος και συγκίνηση σε μια πολύ καλά στημένη και διαβασμένη ταινία που έχει κάτι να πει. Ετοιμαστείτε για το απόλυτο ταξίδι στο άπειρο του χρόνου!

Interstellar (2014)
Επιμέλεια: Σαμαράς Γιώργος

Δείτε Ακόμα: Inception (Γένεση, 2010)

Καλη διασκέδαση!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας ένα μήνυμα στη σελιδα.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply