The Boss Baby (Αρχήγος απο κούνια,2017)

The Boss Baby(Αρχηγός από κούνια,2017)

Διάρκεια: 1ω 37λ
Σκηνοθεσία:   Tom McGrath 
Πρωταγωνιστούν:  Alec Baldwin ,  Steve Buscemi ,  Jimmy Kimmel 
Trailer:

Υπόθεση:

Ένα κουστουμαρισμένο μωρό  που κουβαλάει χαρτοφύλακα κάνει ομάδα με τον 7χρόνο αδερφό του με σκοπό να καταστρέψουν τα σχέδια του CEO της διαβολικής επιχείρησης Puppy Co.   

Σχόλιο Αναστάσης Μαυρογιάννης:

Ας ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα από την αρχή είναι το Boss Baby μια πάρα πολύ καλή ταινία; Σίγουρα ναι. Θα έπρεπε το Boss Baby να είναι υποψήφιο για Oscar κοντράροντας το Coco και το Loving Vincent; Μάλλον όχι.

Σεναριακά η ταινία είναι μια καταπληκτική αλληγορία για τα στάδια που μπορεί να περάσει ένα μικρό παιδί με τον ερχομό ενός μικρού αδερφιού. Δεν το κρύβει άλλωστε. Το δείχνει όμως με έναν πολύ όμορφο και καμουφλαρισμένο τρόπο έτσι ώστε να μην φαίνεται ότι προσπαθεί να διδάξει κάτι.

Η σκηνοθεσία και το animation είναι εξαιρετικά. Ειδικά στα σημεία που μπαίνουμε στη φαντασία του επτάχρονου Tim και αλλάζει η φόρμα  του animation απλά οπτικά υπέροχο.

Το αρχηγός από κούνια  είναι σίγουρα  μια ταινία η οποία αξίζει  να την δείτε όλη μαζί η οικογένεια γιατί είναι 100% εγγυημένο ότι θα σας κάνει να γελάσετε αλλά και να συγκινηθείτε πόσο μάλλον άμα  την βλέπετε και με τα αδέρφια σας.  

Αυτά από έμενα προς το παρόν μέχρι την επόμενη φορά μην ξεχνάτε πως είστε οι σκηνοθέτες της ζωής σας


Δείτε ακόμα: Πήτερ Παν: Επιστροφή στη χώρα του ποτέ (2002)

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply