Πρεμιέρες (28/03-4/04) (Dumbo is Back)

Πρεμιέρες (28/03-4/04) (Dumbo is Back)

Ένα μήνα μετά τα φετινά Oscar δεν είναι και πολλές οι ταινίες που μας ενθουσίασαν πρόσφατα. Με ανυπομονησία αυτή την εβδομάδα είμαστε εδώ να σας παρουσιάσουμε δύο αρκετά πολυσυζητημένες ταινίες. Η μία είναι το Dumbo και θα σας επιστρέψουμε πίσω στην παιδική σας ηλικία. Επιπλέον θα κάνουμε μια ιστορική αναδρομή με μελοδραματικούς τόνους με το The Professor and the Madman.


Dumbo (Φαντασίας- Περιπέτεια)

Διάρκεια: 1h 52min
Σκηνοθεσία: Tim Burton
Πρωταγωνιστούν:  Colin FarrellMichael KeatonDanny DeVito

Trailer:


Σχόλιο Λεωνίδας Παπαγιαννακόπουλος

Η Disney με τον γνωστό παραγωγό Tim Burton φέρνουν στο προσκήνιο το πολυαγαπημένο μας Dumbo σε ένα ακόμα remake. Ένα αρκετά δυνατό στοίχημα για τον Tim Burton ο οποίος βάζει γερά θεμέλια με την προσθήκη του Colin Farrell στο cast. Ο νεαρός Dumbo ο  οποίος γεννιέται σε ένα τσίρκο είναι ο σωτήρας για να μην κλείσει. Παρόλα αυτά στην πορεία μαθαίνει όλα τα σκοτεινά μυστικά του. Περιμένουμε λοιπόν αν αυτό το live-action remake θα μας δικαιώσει.


The Professor and the Madman (Ο καθηγητής και ο Τρελός)

Διάρκεια: 2h 4min
Σκηνοθεσία:  Farhad Safinia
Πρωταγωνιστούν: Natalie DormerMel GibsonSteve Coogan

Trailer:


Σχόλιο Λεωνίδας Παπαγιαννακόπουλος

The Professor and the Madman. Μόνο και μόνο ο συνδυασμός Mel Gibson και Sean Penn θέτει τον πήχη σε αρκετά υψηλό επίπεδο. Μια βιογραφία που αφορά την σύνταξη του πρώτου λεξικού της Οξφόρδης. Συνδυασμός ιστορίας και δράματος μας προϊδεάζουν για μια αξιοσημείωτη ταινία με υψηλές συγκινήσεις και συγκλονιστικές ερμηνείες .


Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *