Star Trek Beyond (2016)

Star Trek Beyond


Διάρκεια: 122 λεπτά
Σκηνοθεσία: Justin Lin
Πρωταγωνιστούν: Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban
Trailer:


Υπόθεση:

Αφότου λαμβάνουν ένα μήνυμα για έκκληση βοήθειας, ο Κυβερνήτης Τζέιμς Κερκ και το πλήρωμα του αστρόπλοιου Enterprise  ξεκινούν μια ερευνητική αποστολή διάσωσης σε μέρη αχαρτογράφητου διαστήματος. Όμως δεν είναι καθόλου καλά προετοιμασμένοι για αυτό που πρόκειται να συναντήσουν. Ένας άγνωστος εχθρός παραμονεύει στο σκοτάδι, σε μέρη που δεν έχει εξερευνήσει ποτέ ο αστρικός στόλος, κι ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα σατανικό σχέδιο.


Σχόλιο Vaios Fits:

Το διάσημο franchise επιστημονικής φαντασίας επιστρέφει με μία ακόμη φαντασμαγορική περιπέτεια. Οι γνωστοί σε όλους μας ήρωες θέτουν για άλλη μια φορά τις ζωές τους σε κίνδυνο προκειμένου να διατηρήσουν τη διαγαλαξιακή ειρήνη και την ομαλή λειτουργία της ομοσπονδίας.

Αν έχετε παρακολουθήσει τις σύγχρονες ταινίες Star Trek τότε ήδη γνωρίζετε πως η δράση θα είναι “στο κόκκινο”, και το πλούσιο cast θα συνδυαστεί με εξαιρετική χημεία ως συνήθως, προκειμένου να αποδώσει στο μέγιστο. Η επιβλητική σκηνοθεσία και πάλι μας κρατά σε εγρήγορση, ενώ η ανάπτυξη της ιστορίας του “αδίστακτου εχθρού” παραμένει το πιο εντυπωσιακό στοιχείο. Όμως, το συγκεκριμένο φιλμ υστερεί σε σχέση με τα άλλα δύο επειδή η έλλειψη της σκηνοθετικής ματιάς του J.J. Abrams είναι φανερή, και το Star Trek Beyond δεν καταφέρνει να παρουσιάσει σημαντικές διαφορές από το προηγούμενο (Star Trek Into Darkness).


Δείτε επίσης: Independence Day: Resurgence

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply