Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War (Ο πόλεμος της αιωνιότητας, 2018)

Avengers: Infinity War (Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας, 2018)

Διάρκεια: 2ω 29λ
Σκηνοθεσία: Anthony Russo, Joe Russo
Σενάριο: Christopher Markus , Stephen McFeely

Πρωταγωνιστούν: Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo

Trailer:

Δείτε ακόμα: Personality Test: Ποιος χαρακτήρας του Infinity War θα ήσουν;


Υπόθεση:

Ένα πρωτοφανές κινηματογραφικό ταξίδι που πήρε δέκα χρόνια για να ολοκληρωθεί και συμπεριλαμβάνει όλο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel, το Εκδικητές: Αιώνιος Πόλεμος (Avengers: Infinity War) της Marvel Studios φέρνει στη σκοτεινή αίθουσα την απόλυτη, πιο θανατηφόρα αναμέτρηση όλων των εποχών. Οι Εκδικητές και οι υπερήρωες σύμμαχοί τους πρέπει να είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τα πάντα για να νικήσουν τον πανίσχυρο Thanos, πριν η καταιγίδα καταστροφής του βάλει τέλος σε όλο το σύμπαν.


Σχόλιο Σαμαράς Γιώργος:

Καποιοι περιμεναν 1 εβδομαδα καποιοι ενα μηνα, υπήρχαν αλλοι που μιλανε απο περυσι για αυτο ενω είναι και αυτοί που απο το 2008 και την πρώτη ταινία του Iron Man περιμένανε αυτη τη στιγμη. Ναι μιλάμε για το Infinity War που ηρθε στη ζωη μας και εφερε τα πανω κατω. Αλλαξε οτιδήποτε ξεραμε για τις ταινιες υπερηρωων και δημιουργησε και επισημα μια νεα γενια μετα το star wars το Lord of the Rings και το Harry Potter. Ειναι η γενια των Avengers.

Η 25η Απριλίου εμεινε στην ιστορια του κινηματογράφου, καθως εκανε πρεμιερα το Infinity War και εγινε με διάφορα η καλυτερη ταινια στο ειδος της αλλα και της τελευταιας 5ετιας. Σε μια αιθουσα με 800 ατομα το βραδυ της πρεμιερας ενιωθες τους παλμούς στα υψη και σου έβγαινε αυθορμητα το χειροκρότημα λες και παρακολουθουσες καποιο ζωντανό θεαμα. Κι ομως χειροκροτουσες στην οθονη γιατι σου εδινε ακριβως οτι ηθελες τη στιγμη που το ηθελες.

Επιπλέον ειναι σιγουρα η μονη ταινια που σε αφηνει με cliffhanger και δεν σε νοιαζει καθόλου γιατι εισαι τοσο γεματος απο αυτο που εχεις παρακολουθησει. Στα πιο αναλυτικα τωρα το cast ηταν τοσο μεγάλο και ποιοτικό που πραγματικά δεν μπορουσες να το χορτασεις. Ηθελες απο ολους και κατι ακομα. Πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Robert Downey Jr που και πάλι ήταν ένα φωτεινό αστέρι στο ουρανό της ταινίας και φυσικά ο Bendict Cumberbatch που άφησε και αυτός το στίγμα του στην ταινία. Φυσικά και ο Chris Hemsworth ήταν ένας απο αυτούς που έκλεψαν την παράσταση.

Τέλος φυσικά θα μιλήσουμε για την σκηνοθεσία που ήταν και αυτή απλά μαγική. Τα πλάνα ήταν ταιριαγμένα για κάθε σκηνή και κάθε διάλογο. Χιούμορ, Χαρά, Λύπη και Θυμός. Όλα τα συναισθήματα καταφερε να μας μεταδόσει η ταινία και γιαυτό μας άρεσε και τόσο, γιατί μας έκανε να τα ζήσουμε όλα.
Πραγματικά οι αδερφοί Russo ξεπέρασαν κάθε φαντασία και δημιούργησαν κάτι τεράστιο. Στόχος επετεύχθει και πλέον μπορούμε να μιλάμε για Marvel Cinematic Universe αφου πραγματικά η Marvel δημιούργησε ολόκληρο δικό της Σύμπαν. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε απο την συγκεκριμένη εταιρεία και το συγκεκριμένο franchise αλλά η αλήθεια είναι ότι θα το περιμένουμε με ανυπομονησία.

 

Mέχρι την επόμενη κριτική να αγαπάτε τον κινηματογράφο!

Δείτε ακόμα: Ανακάλυψε ποιος Avenger είσαι !

Avengers: Infinity War (Εκδικητές: Ο πόλεμος της αιωνιότητας, 2018)
Επιμέλεια: Σαμαράς Γιώργος

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply