Thor Ragnarok

Thor Ragnarok (2017)

Thor Ragnarok (2017)


Διάρκεια: 130 λεπτά
Σκηνοθεσία: Taika Waititi
Πρωταγωνιστούν: Chris HemsworthTom HiddlestonCate Blanchett
Trailer:


Υπόθεση:

O ξακουστός θεός του κεραυνού αφού αρνήθηκε τον θρόνο του Άσγκαρντ βρίσκει τον εαυτό του να περιπλανιέται στα 9 Βασίλεια χωρίς να γνωρίζει τι πραγματικά αναζητά. Στις περιπέτειές του μαθαίνει πως ο αδερφός του, Λόκι, έχει επιστρέψει και πως η πατρίδα του βρίσκεται σε τρομερό κίνδυνο. Μετά από μια ταχεία εξέλιξη γεγονότων και πριν καλά καλά το καταλάβει θα βρεθεί φυλακισμένος στον πλανήτη Σακάρ και θα πρέπει να δραπετεύσει και να αντιμετωπίσει τον ισχυρότερο εχθρό που έχει γνωρίσει ως τώρα, την αδερφή του, Χέλα, θεά του θανάτου.


Σχόλιο Vaios Fits:

 Βρισκόμαστε πλέον στην τρίτη ταινία του franchise και μια σύγκριση με τις προηγούμενες δύο είναι πλέον αναπόφευκτη. Τι διαφορά έχει λοιπόν το “Ragnarok” από τις άλλες ταινίες του διάσημου ήρωα της Marvel; Η απάντηση βρίσκεται στο όνομα Taika Waititi. Ο Νεοζηνλανδός σκηνοθέτης προσφέρει στην ταινία το απαραίτητο χιούμορ που έλειπε  που έλειπε από τις προηγούμενες κινηματογραφικές εμφανίσεις του Thor. Δεν είναι μόνο η σκηνοθεσία του που βελτιώνει το θέαμα, αλλά και η προσθήκη του Κοργκ, ενός από τους πιο ξεκαρδιστικούς χαρακτήρες που είδαμε όλο το 2017, μετατρέπει το “Thor: Ragnarok” σε must see κωμωδία.

 Από υποκριτική άποψη, η συγκεκριμένη σειρά ταινιών δε μας άφησε ποτέ παραπονεμένους. Tom Hiddleston, Anthony Hopkis και Chris Hemsworth αυτόματα θέτουν ψηλά τον πήχη για το υπόλοιπο cast. Ο καλύτερος τρόπος όμωςνα ξεπεράσεις έναν τέτοιο πήχη είναι προσθέτοντας την καλύτερη ηθοποιό της περασμένης γενιάς σε ρόλο Super-Villain. Η εκθαμβωτική Cate Blanchett υποδύεται την Χέλα, θεά του θανάτου, και μας αποδεικνυέι ότι δεν υπάρχει ρόλος που να μπορεί να της αντισταθεί καθώς απόδίδει μια ερμηνεία βγαλμένη από τα όνειρα κάθε Marvel fan.

 Συμπερασματικά, με ευκολία θα μπορούσαμε να πούμε ότι τον Νοέμβριο του 2017 το εν λόγω αποτελούσε την καλύτερη ταινία του Marvel Cinematic Universe. Πλέον, με το “Avengers: Infinity War” στο προσκήνιο, μάλλον εκθρονίζεται και περνά στη δεύτερη θέση αλλά εξακολουθεί να είναι μια ταινία που επιβάλλεται να δεις!

Thor Ragnarok (2017)
Επιμέλεια:
Vaios Fits

 

Δείτε επίσης: Avengers: Infinity War

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply