fight club

Fight Club (1999)

Fight Club (1999)

Διάρκεια: 139 λεπτά
Σκηνοθεσία: David Fincher
Πρωταγωνιστές: Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter
Τrailer:


Υπόθεση:

Ο ανωνυμος αφηγητης μας (Edward Norton) ειναι ενας υπαλληλος γραφειου που πασχει απο αϋπνια. Η ζωη του αλλαζει οταν γνωριζει τον Ταϊλερ (Brad Pitt) και ιδρυει μια κλειστη λεσχη της οποιας τα μελη ειναι ανδρες που πρεπει να χτυπουν τον αλλο.Με μοτο ζωης “Δεν ξερεις τον εαυτο σου αν δεν εχεις χτυπηθει με καποιον” και την καταλυτικη σχεση των πρωταγωνιστων με την Μαρια Σινγκερ (Helena Bonham Carter) ο αφηγητης εξελισσεται σε μια επικυνδινη προσωπικοτητα και η “λεσχη” γινεται κατι πολυ παραπανω απο λεσχη!


Σχόλιο Sonny:

Αρχικα να σου πω οτι σπαω τον πρωτο κανονα του Fight Club γιατι δεν θα επρεπε να μιλαω για το Fight Club, αλλα τι να κανουμε που σε συμπαθω πολυ και δε θελω να σου στερησω μια αξεχαστη ταινια! Μπραντ Πιτ και Εντουαρντ Νόρτον ανταγωνίζονται για την καλυτερη ανδρικη ερμηνεία σε μια ταινία αλλάζει τον τρόπο που βλέπουμε την κοινωνία και δε χάνει την ευκαιρία να “παίξει με το μυαλό μας” χαρίζοντάς μας μια συγκλονιστική κινηματογραφική εμπειρία!

Σιγουρα εχεις δει ενα αποσπασμα μια φωτογραφια η εχεις ακουσει το soundtrack αυτης της ταινιας, απλα δεν ηξερες οτι ειναι αυτη.
Σημειο κλειδι: Το τραγουδι των Pixies – Where Is My Mind απογειωνει το θεαμα!

Fight Club (1999)

Δείτε ακόμα: John Wick: Chapter 2 (2017)

Καλη διασκέδαση!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας ένα μήνυμα στη σελιδα.


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply