American Assassin

American Assassin: Η εκδίκηση (2017)

American Assassin: Η εκδίκηση (2017)

Διάρκεια: 1ω 55λ
Σκηνοθεσία: Michael Cuesta
Writer: Stephen Schiff , Michael Finch
Πρωταγωνιστούν: Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan
Trailer:

Δείτε ακόμα: Live by Night (Ο νόμος της νύχτας ,2016)


Υπόθεση:

Ο Mitch Rapp (Dylan O’Brien) είναι ένας ατίθασος νεοσύλλεκτος μυστικός πράκτορας της CIA που εργάζεται υπό την καθοδήγηση του βετεράνου Stan Hurley (Michael Keaton). Οι δύο άντρες αναλαμβάνουν να ερευνήσουν μια σειρά επιθέσεων σε στρατιωτικούς και πολιτικούς στόχους που αρχικά φαίνεται να μην συνδέονται μεταξύ τους. Γρήγορα θα ανακαλύψουν ένα κοινό μοτίβο στις επιθέσεις, το οποίο θα τους οδηγήσει στην αναζήτηση ενός μυστηριώδους και αδίστακτου πράκτορα που επιδιώκει να ξεκινήσει παγκόσμιο πόλεμο από την Μέση Ανατολή.


Σχόλιο Σαμαράς Γιώργος:

Άλλη μια περιπέτεια μας έφερε το περασμένο πλέον 2017 και είναι και αυτή αξιόλογη. Μια όχι και τόσο φρέσκια ιδέα αλλά σε μια πολύ φρέσκια εκτέλεση, με τον πολύ φρέσκο Dylan O’Brien και τον πάντα αξιόπιστο, ποιοτικό και υποψήφιο για ένα χρυσό αγαλματάκι Michael Keaton.

Η σκηνοθεσία κατάφερε να αναδείξει την δράση, την ένταση και τον ρυθμό που απαιτούνε οι λάτρεις του είδους με μικρές πινελιές πρωτοτυπίας, όπως οι εναλλαγές απο κομμένα και γρήγορα , σε συνεχώμενα και αργά πλάνα. Γενικότερα μια καλή προσπάθεια απο τον Michael Cuesta που τον έχουμε συνηθίσει κυρίως στα σαλόνια των τηλεοπτικών σειρών ως σκηνοθέτη.

Οι ερμηνείες βοήθησαν όσο έπρεπε. Keaton και O’Brien έκαναν αυτό που έπρεπε και λίγο παραπάνω. Η αλήθεια είναι πως για τον O’Brien που ήταν και κυρίως πρωταγωνιστής υπήρχε πιο καλό χτήσιμο στο χαρακτήρα του και έτσι μπορούσες να ταυτιστείς πιο εύκολα, ο Keaton το έχτισε μόνος του με τον τρόπο που ξέρει ο ίδιος.

Όσο για το σενάριο απο μόνο του δεν θα έκανε την διαφορά, σαν σύνολο μιλάμε για μια διαδκεδαστική περιπέτεια δράσης που αξίζει τον χρόνο μας. Αν είσαι λάτρεις της ωμής βίας, των όπλων και των μυστικών πρακτόρων, με χαρά θα προσθέσεις το American Assassin στην ταινιοθήκη σου.

Mέχρι την επόμενη πρόταση να αγαπάτε τον κινηματογράφο!

American Assassin: Η εκδίκηση (2017)

Επιμέλεια : Γιώργος Σαμαράς

Δείτε ακόμα: American Made (2017)

Καλή διασκέδαση!!
Για επιπλέον προτάσεις θα μας βρεις στέλνοντας μήνυμα στα mail της σελίδας!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply