Πρεμιέρες

Πρεμιέρες (15/11 – 22/11 ,Fantastic Beasts:The Crimes of Grindelwald, ΑΙΓΑΙΟ: SOS)

Η καινούργια κινηματογραφική εβδομάδα ξεκινάει. Ελπίζω, θέλω, πρέπει να πάω να δω πρεμιέρα! Ανοίγω λοιπόν PC και τι να δώ… Fantastic beasts! Είχα πολύ δουλεία τον τελευταίο καιρό…ναι είχα,οκ…αλλά ξέχασα ότι έχει πρεμιέρα το “παιδί του Harry Potter”; Οι επόμενες ενέργειες ήταν: αναζήτηση ώρας, κλείσιμο εισιτηρίου. Δεν θέλω όμως να παραλείψω και το Αιγαίο SOS ,που με πολύ αγωνία περιμένουμε. (Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ την Φουρέιρα θέλω να δω)


Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (Science Fiction – Fantasy)

Διάρκεια: 154 λεπτά
Σκηνοθεσία: David Yates
Πρωταγωνιστούν: Eddie RedmayneKatherine WaterstonJohnny DeppJude Law
Τρέιλερ:

Σχόλιο Μιχάλης Φαλιάγκας:

Αγαπητοί μου ,η αναμονή τελείωσε! Μια από τις μεγαλύτερες ταινίες της χρονιάς είναι και επίσημα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η  J.K. Rowling αποφάσισε να δώσει συνέχεια στο Harry Poter Universe και παράλληλα λόγο ύπαρξης σε όλους εμάς τους φάνς του. Αν η πρώτη ταινία σας άρεσε ,αυτή θα σας ξετρελάνει. Αν πάλι δεν σας άρεσε η πρώτη ταινία, δεν μας πειράζει, δικαίωμά σας, αλλά μακρυά από εμάς.Νέοι χαρακτήρες, νέοι προορισμοί, αναβαθμισμένοι πρωταγωνιστές και ένας Johnny Depp χάρμα οφθαλμών. Άφθονη δράση, ατελείωτα ξόρκια και ένα τέλος που θα σου στρώσει κόκκινο χαλί για το 3ο και τελευταίο μέρος της σειράς. Αυτά και μόνο αρκούν όχι απλώς για να δεις το Fantastic Beasts αλλά και να το αγαπήσεις κιόλας!


Αιγαίο SOS (Action – Adventure, Comedy)

Διάρκεια: 96 λεπτά
Σκηνοθεσία: Πιερρός Ανδράκακος
Πρωταγωνιστούν:  Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Νίκος Μίχας
Τρέιλερ:

Σχολιασμός Μιχάλης Φαλιάγκας:

Αυτή την εβδομάδα έρχεται στις αίθουσες και μια ελληνική ταινία , το Αιγαίο SOS. Πολυδιαφημισμένη και πολυσυζητημένη ταινία που σίγουρα θα τραβήξει πολλούς. Έχει χιούμορ και μάλιστα ωραίο θα έλεγα, καυτηριάζοντας το θέμα των ελληνοτουρκικών συνόρων στο Αιγαίο. Έχει επίσης και μια καλή φουρνιά ηθοποιών, με ταλέντο και όρεξη και στο περνάνε και μέσα από την υποκριτική τους ικανότητα. Έχει και σεξάκι, σαν “γνήσια ελληνική παραγωγή”. Κι αν ,εσύ που σκέφτηκες ότι στην προηγούμενη πρόταση είμαι ρηχός και δεν έχω καθόλου ρομαντισμό, σου λέω ότι θα έχει και Φουρέιρα…τώρα τι έχεις να πεις! Τελικά έχει αρκετά στοιχεία που σε πείθουν αν την δεις…και αυτό θα κάνω!


Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Leave a Reply